Over ons | Nieuws | Contact | Achterbergsestraatweg 128 3911 CX Rhenen | Algemeen 0317 - 619 016 | Toonzaal 0317 - 618 390

Vakmanschap sinds 1917

Wiesenekker Installatietechniek is reeds opgericht in 1917 en is nog steeds een familiebedrijf (4e generatie). Wij hebben ons ontwikkeld tot een modern, vooruitstrevend installatiebedrijf met gemotiveerde (vak)mensen, gedegen kennis en grote ervaring.

Zoekt u goede verwarmings- / servicemonteurs, elektriciens, loodgieters, dak- en zinkspecialisten, badkamermonteurs / sanitairspecialisten en / of tegelzetters, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Wij kunnen u geheel ontzorgen, van een goede, duidelijke offerte, opdrachtbevestiging, werkvoorbereiding, planning en juiste uitvoering tot aftersales aan toe.

Van klein tot groot werk, van uiteenlopende kleine delen tot een goed op elkaar afgestemd en werkend groter geheel.

U WILT MEER INFORMATIE

Het begint bij oriëntatie, bel of mail ons of stel uw vragen tijdens een vrijblijvende afspraak bij ons in de toonzaal, onze showroom is op zaterdag tussen 10:00 – 16:30 uur ook geopend.

Door u de juiste informatie, oplossingen, voors en tegens en alternatieve mogelijkheden te bieden en dit toe te lichten, krijgt u een duidelijk beeld over de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen.

1200 m2 TOONZAAL

In onze 1200m2 grote toonzaal willen wij u kennis laten maken met de mogelijkheden die ons bedrijf en de huidige techniek u kunnen bieden. Ervaar de sfeer en de concrete mogelijkheden.

toonzaal_475

INSTALLATIEWERK

Wij richten ons op loodgieters- onderhoudswerk, cv-ketels vervangen, cv-ketel onderhoud, 24-uurs servicedienst tot aan complete installaties inclusief het cad ontwerpen van complexe installaties, realisatie en / of renovatie van woningen, villa’s, scholen, kantoren, industrie- / bedrijfspanden tot aan verzorgingshuizen aan toe.

BIOMASSA VERWARMING / HOUT CV-KETEL

(vol- of semi automatisch stoken met hout, pellets, chips en houtsnippers)

Op het gebied van gas en energie besparen, tonen wij u in onze showroom ruim twaalf verschillende pelletketels, hetelucht en / of voor de centrale verwarming, met of zonder vloerverwarming. Alsmede houtsnippers- en stukhout cv-ketels van 14kW tot 1000kW en grotere vermogens. Voor woningen hebben wij ook fraaie biomassa en / of pelletketels welke in de meeste gevallen een aanzienlijk lagere investering vergen dan een warmtepomp. 40% tot 70% besparen op gas en tevens Co2 neutraal stoken, het is mogelijk.

PARTICULIER TOT ZAKELIJK

Of het nu gaat om een splitunit airconditioning of de gehele koeling van uw kantoorgebouw (wij zijn STEK-erkend) , centrale verwarming, ventilatie, zonne-energie, pv-panelen, elektrawerk, zink- en of dakwerk tot aan de complete aanleg van al het benodigde leidingwerk bij nieuwbouw of renovatie of de realisatie van uw toiletruimte, badkamer, tegelvloer inclusief tegelwerk, wij beheersen dit werk.

PLANNEN EN ADVIES

Mocht u advies wensen en / of vragen hebben, wij worden graag bij uw plannen en gewenste begroting betrokken.

TOONZAAL BADKAMERS, SANITAIR, TEGELS, STUK- EN TEGELWERK

De afgelopen decennia heeft onze afdeling badkamers, zie ook www.wiesenekkerbadkamers.nl een zeer goede naam opgebouwd in midden Nederland.

In onze grote badkamer toonzaal vindt u een enorme keuze aan sanitair, badkamers en tegels. Of uw gewenste budget nu klein, midden of hoog is, Wiesenekker logoonze adviseurs bieden u de oplossing. Zij hebben kennis van kleuren, materialen en hebben gevoel voor smaak.

Wij realiseren dan ook de mooiste badkamers, zowel in grote als in kleine ruimtes en zonder dat daar enorme budgetten bij gemoeid zijn. Zo vindt u bij ons al compleet gerealiseerde badkamers vanaf € 9.000,- inclusief btw.

TOONZAAL BADKAMERS, SANITAIR, TEGELS, STUK- EN TEGELWERK

Wij nodigen u graag uit

Mocht u advies wensen met de invulling en begroting van uw toilet en / of badkamer. Of u nu de complete werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren of dit geheel juist zelf gaat doen c.q. elders organiseert, bij ons is het mogelijk. U heeft bij ons dan ook het voordeel van ervaren advies, toepassing van de juiste materialen, technische tekeningen, verzamelen en leveren van de materialen en een badkamer ontwerp en eindtotaal verzorgd door de specialist.

Onze eigen sanitair specialisten / badkamer monteurs hebben honderden badkamers gemaakt. Naast hun grote ervaring, heeft dit specifiekere gedetailleerdere werk hun voorkeur. Geen ruwe meters makers, maar de juiste man op de juiste plaats.

Gaat uw voorkeur ook uit naar zekerheid …. Maak een vrijblijvende afspraak, neem de maatvoeringen mee en ervaar onze manier van aanpak. Wij gaan graag voor u aan de slag met de indeling, ontwerp, begroting en adviezen.

U bent van harte welkom,
wij zien u graag in onze sanitair en badkamer showroom
in Rhenen, omgeving Veenendaal.