Eigen vakmensen
Totaal installateur
Uitstekende service
Vacatures
0
Notice textNotice text mobileLees meer

Voor aanschaf en onderhoud van uw cv-ketel

Bent u op zoek naar een nieuwe combiketel, soloketel of een ketel met een groot vermogen? Wij kunnen u hiermee helpen. Wij zijn onder andere Atag select dealer en Daikin / Intergas professional en voorzien u van een kundig en professioneel advies. Wij zijn CO gecertificeerd en daarmee bent u gegarandeerd van een veilige en professionele montage.
 
           
 
Met een goed onderhouden cv-ketel beperk je de kans op storingen en werkt de ketel beter. Zo voorkom je problemen met garantie op de ketel en onderdelen. De fabrikant schrijft voor hoe vaak een ketel onderhouden moet worden. Dit kan wisselen van elk jaar tot elke 2 of 3 jaar, het meest gebruikelijke is elke 2 jaar.
Een voorschrift van de fabrikant kan een beperkende voorwaarde zijn voor de garantie op de cv-ketel. Ook verzekeraars stellen vaak cv-ketelonderhoud als voorwaarde bij een opstalverzekering.

Regelmatig onderhoud van je cv-ketel is belangrijk omdat er minder kans is op storingen, het energie bespaart, de cv-ketel langer meegaat en de cv-ketel veiliger is.

Wij rekenen een vast tarief voor het onderhoud, wij maken een onderscheid in ketels tot 40kW en ketels van 40-60kW. De prijs is zonder het vervangen van onderdelen, pakkingen of onderdelen, wat regelmatig ook niet nodig is. Heb je een nieuwe ontsteekpen o.i.d. nodig dan komt dat er bij. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van ons periodieke onderhoud. 

 

Bel of Whatsapp ons

Wiesenekker BV

Achterbergsestraatweg 128
3911CX Rhenen
Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »