Eigen vakmensen
Gasketelwet CO gecertificeerd
F-gassen gecertificeerd
Meld storing
0

Haier single en multisplit

Haier logo

 

Haier airco's zijn een hoogwaardig en comfortabel systeem, je kunt de airco bedienen met je smartphone of zelfs je stem. Wereldwijd is Haier nummer één voor ‘connected’ airconditioners. Hun airco’s worden ontworpen volgens de hoogste eisen op het gebied van energiezuinigheid en milieuprestaties. Als enige airco-fabrikant geven zij bovendien een garantie van maar liefst zes jaar op onderdelen voor hun toestellen!

Haier Tundra 2023 Geïnstalleerd vanaf € 1595,-

Klik voor meer informatie

Haier Tundra 2023

VOORDELIGE KEUS

De Haier Tundra 2023 (voorheen Tundra Plus) is de perfecte airco voor wie wil genieten van comfort en minder waarde hecht aan uitgebreide functionaliteit. Evenwel haal je met de Tundra 2023 een energiezuinig en technisch hoogwaardig toestel in huis.

De Tundra 2023 is voorzien van basisgemakken zoals een stille slaapmodus, handig led-display en een afstandsbediening. Vind je besturing met je smartphone of tablet toch handig? Met deze airco is dit standaard mogelijk dankzij de ingebouwde WiFi-module. Klik hier voor meer informatie over de Haier Tundra 2023.

MAXIMAAL COMFORT

De Haier Pearl maakt een einde aan een veelgehoorde klacht over airconditioners: een voelbare koude of warme luchtstroom. De Coanda Plus technologie van de Haier Pearl minimaliseert deze overlast. De speciale aerodynamica van de lamellen stuwt de luchtstromen uit de Pearl verder en krachtiger weg dan normaal, zonder dat dit een negatief effect heeft op het geluidsniveau, efficiency of comfort. Klik hier voor meer informatie over de Haier Pearl.

Haier Pearl

Haier Flexis Plus

VEELZIJDIGE KRACHTPATSER

De Haier Flexis Plus is met recht een veelzijdige krachtpatser te noemen. De Flexis Plus is de ideale airco wanneer je verzekerd wilt zijn van comfort én een optimale luchtkwaliteit in één toestel. 

Naast uitgebreide comfort- en bedieningsmogelijkheden, bevat de Haier Flexis Plus UVC-sterilisatie technologie om de lucht te steriliseren voordat deze je kamer wordt ingeblazen. Dankzij de innovatieve Steri-Clean functie worden bovendien 99,9% van de aanwezige bacteriën en virussen gedood. Klik hier voor meer informatie over de Haier Flexis Plus.

STERK STAALTJE INNOVATIE

De Expert is met recht een Expert als het gaat om innovatie. De UVC-Pro technologie voorkomt dat bacteriën en schimmels zich reproduceren. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat. En met de I Feel functie op de afstandsbediening kan je de temperatuur overal in de ruimte opnemen. De Haier Expert gebruikt de gemeten data direct om de werking te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over de Haier Expert.

Haier Expert

Haier Jade

OPTIMAAL COMFORT, MAXIMALE CONTROLE

De Haier Jade is de perfecte airco voor wie wil genieten van optimaal comfort én graag gebruik maakt van intelligente gebruiksopties. De extreem energiezuinige Jade heeft enkele slimme functies voor het reguleren van de luchtstromen in je kamer, zodat je geen last ervaart van de uitgeblazen lucht. De Ecosensor detecteert de luchtomstandigheden en bewegingen van personen, waardoor het toestel energiezuinig werkt met behoud van comfort. Klik hier voor meer informatie over de Haier Jaide.

Wilt u meer informatie?

Wiesenekker BV

Achterbergsestraatweg 128
3911CX Rhenen
Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »